• Gratis verzending vanaf €450,-
  • Groot aanbod
  • Snelle levering
  • Maatwerk mogelijk

Beschrijving

SteriMax smart

Artikelnummer: 4.001.000
€ 829.00 € 808.00
  • Vanwege Covid-19 hebben sommige producten langere levertijden. Neem contact met ons op voor de actuele levertijd.
Infrarood entoog sterilisator - met behulp van IR-HotSpot-technologie.
Snel gloeien en steriliseren op een slimme manier. Bent u op zoek naar een snel, efficiënt en vlamloos product om uw entoog en delicate micro-instrumenten te gloeien of te steriliseren? Dan moet onze elektrische SteriMax smart uw eerste keuze zijn - bij uitstek geschikt voor gebruik in elk type laboratorium, anaërobe werkomgeving en Laminar Flow Cabinet.

Smart infraroodlicht - direct klaar voor gebruik
Specifiek infrarood licht genereert een IR-HotSpot waarin uw entoog al na 5 tot 10 seconden wordt gesteriliseerd bij temperaturen van 750 tot 1000 ° C. De SteriMax smart hoeft alleen maar aangesloten te worden en is direct klaar voor gebruik, zonder onnodige opwarmperiode. Onze zeer geavanceerde gloeibuis is gebaseerd op jarenlange ervaring. Het is gemaakt van speciaal kwartsglas. De buis is aan één kant gesloten om elk risico op besmetting met pathogenen te voorkomen. De gloeibuis kan binnen enkele seconden worden uitgeschoven voor eenvoudige reiniging.

Smart bediening - Contactloos werken
Met SteriMax smart kunt u zich volledig concentreren op uw kerntaak. Er is nauwelijks aandacht nodig om uw entoog in de gloeibuis te steken - die gemakkelijk toegankelijk is vanaf de voorkant van het platte glaspaneel. Touchless IR-Sensor-technologie start elk sterilisatieproces automatisch. Instelbare timers signaleren zowel de voltooiing van sterilisatie en koeling via het display als een geluidssignaal. Daarna is uw entoog klaar voor gebruik. Beide timers kunnen individueel en tot op de seconde voor twee gebruikers worden aangepast en opgeroepen door het paneel voorzichtig aan te raken.

 
Stel een vraag over dit product
Deskundig advies nodig? +31 (0) 418 760 319
24/7 Service Voor al uw medische apparatuur
Delen:

Beschrijving

Specificaties

Buitenmaten bxdxh 110 x 170 x 180 mm
Materiaal buitenzijde RVS
Temperatuur bereik 750 °C tot 1000 °C
Interieur afmetingen Ø x H 16 mm x 112 mm
Gewicht 1,8 KG
Materiaal binnenzijde Quartz glas