• Gratis verzending (NL) vanaf €450,-
  • Groot aanbod
  • Snelle levering
  • Maatwerk mogelijk

Meer informatie?

Neem contact op met ons
Neem contact met ons op

Laboratorium ovens (Droogstoven)

Onderstaand ziet u laboratorium ovens, ook wel droogstoven genoemd, binnen het assortiment van Labwinkel. Labwinkel is biedt ovens aan van de kwalitatief hoogwaardige merken Binder en Nabertherm. Mocht u op zoek zijn naar een laboratorium oven tot 300°C dan voldoen beide merken. Indien een hogere temperatuur wordt gezocht kunt u kijken naar de Nabertherm ovens, deze gaan tot 1500°C. Afhankelijk van de gewenste stabiliteit en hersteltijden kan men kiezen tussen droogstoven met een natuurlijke of geforceerde convectie. Indien met kiest voor een droogstoof met geforceerde convectie zal er in de stoof een ventilator aanwezig zijn welke de lucht laat circuleren. Dit zorgt voor een hogere temperatuur homogeniteit en snellere hersteltijden na bijvoorbeeld het openen van de deur op het plaatsen van producten. Desgewenst kan de apparatuur worden uitgerust met extra draadroosters of bijvoorbeeld RVS plateaus. Klik op één van de ovens voor meer informatie, specificaties en foto's. 
Droogstoof voor het laboratorium Hoogwaardige droogstoven van diverse merken
Een droogoven of droogstoof wordt gebruikt bij situaties waar een zeer lage luchtvochtigheid geëist wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opslaan van levensmiddelen of het ontvochtigen van bepaalde producten. Naast het opslaan en drogen kan met de Binder en Nabertherm droogovens ook gebruiken voor verouderingstesten of materiaal (stress) testen.

De meeste droogstoven zijn voorzien van een regelbare luchtafvoer waardoor de vochtige lucht uit de droogstoof gaat. Het temperatuurbereik van de meeste droogstoven licht veelal net boven kamertemperatuur tot ongeveer +300 °C. 

DROOGSTOOF SNEL LEVERBAAR
Indien u de levertijd wil weten, of een offerte wil ontvangen, voor een specifieke droogstoof dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier of 0418 - 760 319, wij helpen u graag!
Droogstoof laboratorium
Klantenservice
Klantenservice
Hulp nodig met uw bestelling? We kijken graag even met u mee.
  • Gratis verzending (NL) vanaf €450,-
  • Groot aanbod
  • Snelle levering
  • Maatwerk mogelijk