• Gratis verzending (NL) vanaf €450,-
  • Groot aanbod
  • Snelle levering
  • Maatwerk mogelijk

Meer informatie?

Neem contact op met ons
Neem contact met ons op

Liebherr Mediline

Koelkasten en vriezers voor laboratoria

Ziekenhuizen, farmaceuten en voedsel laboratoria moeten voldoen aan de hoogste eisen voor het opslaan van bijvoorbeeld vaccins, medicijnen, weefsels en andere gevoelige producten. Liebherr Mediline biedt een ruim assortiment van koel en vries apparatuur welke voldoen aan de hoogste eisen. De apparaten hebben een hoog koelvermogen tegen een zo laag mogelijk energie gebruik. Daarnaast is de Liebherr Mediline reeks zo geconstrueerd dat ze gemakkelijk schoon zijn te maken.

Liebherr Mediline

Waarom een Liebherr Mediline apparaat?

Veel laboratoria moeten voldoen aan strikte regelgeving wat betreft opslagtemperaturen. De Liebherr Mediline is zo ontworpen dat zij in de gehele binnenruimte een homogene temperatuur kunnen bieden. Dit komt mede door de interne ventilator welke de lucht laat circuleren door de binnenruimte. 

Iedere Liebherr Mediline koelkast is voorzien van diverse alarmeringen voor bijvoorbeeld temperatuur of een openstaande deur. Zodra de, instelbare, alarmgrenzen zijn overtreden zal er een duidelijk akoestisch alarm klinken. Ook zal op het display van het Mediline apparaat zichtbaar zijn dat er een alarm is en waarop deze afgaat. Standaard worden alle apparaten geleverd met een potentiaal vrij contact welke kan worden aangesloten op een externe alarmering (gebouw beheer systeem). Alles om uw producten in een zo veilig mogelijke omgeving op te slaan. 
 

Ontwerp Liebherr Mediline

Liebherr laboratorium koel en vrieskasten zijn zo ontworpen dat zij kunnen voldoen aan intensief gebruik. De toegepaste koeltechniek zorgt ervoor dat hoge hersteltijden worden behaald na bijvoorbeeld het openen van de deur. Alle apparaten zijn voorzien van een toegangscode voor het menu om er voor te zorgen dat instelling niet zo maar kunnen worden aangepast. De, veelal standaard, meegeleverde draadroosters hebben daarnaast een hoge draagkracht om optimale belading mogelijk te maken. Om schoonmaken gemakkelijk te maken zijn enkele modellen (bijvoorbeeld de LKPv en LGPv serie) standaard uit gerust met wielen. Bij diverse modellen kunnen deze als optie worden toegevoegd.


Liebherr Mediline met Atex certificaat 

Diverse Liebherr Mediline modellen zijn voorzien van ATEX certificering. ATEX is een Franse afkorting van “ATmosphère EXplosif ” – en is de enige Europese regulering (ATEX directive 2014/34/EC) voor laboratorium koel- en vrieskasten ten behoeve van gebruik in een mogelijk explosieve atmosfeer. Dit houdt onder andere in dat het interieur vonkvrij is en dat alle metalen delen zijn voorzien van een aarde aansluiting.
 

LIEBHERR MEDILINE VOOR OPSLAG VAN MEDICIJNEN

Om te garanderen dat uw medicijnen onder de juiste omstandigheden bewaard blijven is een betrouwbare koelkast essentieel. Labwinkel biedt daarom, speciaal voor opslag van medicijnen en vaccins, medicijnkoelkasten aan van Liebherr Mediline. De medicijnkoelkast kenmerkt zich onder andere door een stabiele temperatuur in de gehele koelkast tussen de +2°C en +8°C (werktemperatuur staat vast op +5°C). Naast een stabiele, vaste, temperatuur is deze koelkast ook standaard voorzien van een optisch en akoestisch alarmsignaal. Deze treed in werking zodra de koelkast buiten zijn grenswaarden komt of als de deur te lang blijft openstaan. 
 

Medicijnkoelkast volgens DIN 58345 / DIN 13277

Alle Mediline medicijnkoelkasten van Liebherr voldoen aan de laatste regelgeving voor het oplaan van vaccins en medicijnen. De modellen hebben allen het DIN 58345 / DIN 13277 certificaat.

Klantenservice
Klantenservice
Hulp nodig met uw bestelling? We kijken graag even met u mee.
  • Gratis verzending (NL) vanaf €450,-
  • Groot aanbod
  • Snelle levering
  • Maatwerk mogelijk