• Gratis verzending (NL) vanaf €450,-
  • Groot aanbod
  • Snelle levering
  • Maatwerk mogelijk

Vacuümpompen

Onderstaand ziet u de verschillende vacuümpompen en bijbehorende accessoires binnen het assortiment van Labwinkel. Labwinkel biedt vacuümpen voor het laboratorium aan van het Duitse merk Vacuubrand. De aangeboden vacuümpompen kenmerken zich door hun robuuste behuizing, snelle drukopbouw en het lage geluidsniveau. Veel van de aangeboden laboratorium vacuümpompen zijn voorzien van een handig kliksysteem waardoor handstukken en flessen gemakkelijk aan- en los te koppelen zijn. Klik op één van de producten voor meer informatie.
Vacuümpomp voor het laboratorium Krachtige Vacuubrand Vacuümpomp voor het lab
Vacuubrand is al jaren het kwaliteitsmerk voor vacuümpompen voor op het laboratorium. De pompen zijn allen gemakkelijk te bedienen voor het touchscreen aan de voorzijde. Hierop is snel de gewenste druk in te stellen en kan de pomp aan en uit gezet worden. De dop van de flessen is uitgerust met diverse aansluitingen waardoor er tot 4 handstukken per pomp op aangesloten kunnen worden. De gebruikte handstukken zijn zo ontwikkeld dat de slang er in zijn geheel doorheen gaat en pas bij het mondstuk eruit komt. Dit zorgt ervoor dat er geen vloeistoffen en/of schoonmaakmiddelen in de handpomp komen wat de levensduur ten goede komt. Daarnaast zijn de handstukken en flessen van Vacuubrand autoclaveerbaar.

DIVERSE OPTIES LEVERBAAR
De Vacuubrand vacuümpompen voor het laboratorium zijn leverbaar met diverse opties. Denk hierbij aan verrijdbaar onderstel wat makkelijk verplaatsen mogelijk maakt tot een handige standaard voor het handstuk. Ook zijn er extra flessen met volledig afgesloten dop leverbaar voor intern transport naar bijvoorbeeld de autoclaaf.
Vacuümpomp laboratorium

Vraag meer informatie aan over de juiste vacuümpomp

Als u meer informatie of levertijden wilt ontvangen over één van de apparaten neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via 0418 - 760 319 of het contactformulier.
Klantenservice
Klantenservice
Hulp nodig met uw bestelling? We kijken graag even met u mee.
  • Gratis verzending (NL) vanaf €450,-
  • Groot aanbod
  • Snelle levering
  • Maatwerk mogelijk