• Gratis verzending vanaf €450,-
  • Groot aanbod
  • Snelle levering
  • Maatwerk mogelijk

Koelbroedstoven

Professionele koelbroedstoven met een hoge stabiliteit.

Op deze pagina ziet u alle koelbroedstoven binnen het assortiment van Labwinkel. Koelbroedstoven zijn uitgerust met koeling en kunnen uw producten op temperatuur brengen/houden tussen 4˚C tot zelfs 100˚C. Labwinkel biedt onder ander koelbroedstoven aan van het merk Binder, PHCBI & Bronson. Iedere koelbroedstoof kan geconfigureerd worden met verschillende opties zoals RVS lades of timer functie voor het automatisch schakelen tussen 2 temperaturen. Deze schakelklok kunt u gebruiken om bijvoorbeeld de kast gedurende de nacht of het weekend van 37˚C naar 4˚C te laten koelen. Deze klok zal op de door uw geprogrameerde tijd gaan koelen om vervolgens ook weer, op de ingestelde tijd, te gaan verwarmen. Indien u een incubator zoekt zonder koeling kunt u kijken bij ons assortiment broedstoven.

Klik op een van de producten om meer specificaties, foto's en opties te zien.

 

Laboratorium koelbroedstoof

Koelbroedstoof met hoge stabiliteit 

De koelbroedstoven in het assortiment van Labwinkel zijn allen bestand tegen intensief gebruik. Alle apparaten zijn uitgerust met een interne ventilator welke voor een homogene temperatuur in de binnenkamer zorgt. Daarnaast zorgt deze ervoor dat de temperatuur van de koelbroedstoof snel herstel na bijvoorbeeld het openen van de deur. 
 

Koelbroedstoof met veel flexibiliteit

Labwinkel biedt koelbroedstoven aan van diverse merken en afmetingen. Denk hierbij onder andere aan een tafelmodel maar ook grote dubbeldeurs koelbroedstoven. Indien u kleine batches moet incuberen en/of koelen maar weinig vloeroppervlakte heeft kunt u kiezen voor een 3-compartimenten koelbroedstoof. Door het ruime temperatuurbereik van de koelbroedstoven kunnen zij ingezet worden voor veel verschillende toepassingen en branches. 
 

Maatwerk koelbroedstoof

Naast standaard afmetingen is onze partner Bronson Incubator Services B.V. in staat uw koelbroedstoof volledig op maat te maken. Dit om het apparaat zo efficiënt mogelijk te laten aansluiten op uw werkzaamheden. Denk hierbij niet enkel aan afmetingen maar ook bijvoorbeeld aan een maatwerk interieur of doorvoeren voor externe apparaten. Indien u meer informatie wilt ontvangen over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen via 0418-760300 of info@labwinkel.nl.

Klantenservice
Klantenservice
Hulp nodig met uw bestelling? We kijken graag even met u mee.
  • Gratis verzending vanaf €450,-
  • Groot aanbod
  • Snelle levering
  • Maatwerk mogelijk