• Gratis verzending (NL) vanaf €450,-
  • Groot aanbod
  • Snelle levering
  • Maatwerk mogelijk

Meer informatie?

Neem contact op met ons
Neem contact met ons op

Broedstoven

Professionele broedstoven voor een veilige opslag van uw materialen

Op deze pagina ziet u alle broedstoven, ook wel incubator genoemd, binnen het assortiment van Labwinkel. Broedstoven zijn zonder koeling uitgevoerd en kunnen uw producten op temperatuur brengen/houden tussen omgevingstemperatuur tot, afhankelijk van het model, zelfs 100˚C. Labwinkel biedt onder ander broedstoven aan van het merk Binder, PHCBI & Bronson. Iedere broedstoof kan geconfigureerd worden met verschillende opties zoals RVS plateaus en bijvoorbeeld een doorvoer voor een externe sensor. Indien u een incubator zoekt welke ook kan koelen kunt u kijken bij ons assortiment koelbroedstoven.

Klik op een van de producten om meer specificaties, foto's en opties te zien.
Hoogwaardige broedstoven op Labwinkel Toepasbaarheid van een broedstoof
Een broedstoof (incubator) is ideaal voor het incuberen van uw materialen of petrischalen. Indien u kiest voor een Binder broedstoof kunt u kiezen voor modellen met (Binder BF) of zonder (Binder BD) ventilator. Als u een model kiest met ventilator, zogenaamde geforceerde convectie, zal de temperatuur stabiliteit in de Binder broedstoof aanzienlijk hoger zijn. Daarnaast zijn de hersteltijden van de temperatuur, na bijvoorbeeld het openen van de deur, aanzienlijk sneller. Ieder apparaat heeft meerdere mogelijkheden qua interieur. Denk hierbij aan RVS draadroosters of bijvoorbeeld geperforeerde plateaus. Desgewenst kan Labwinkel, via haar partner Bronson, de levering en plaatsing van het apparaat voor u uitvoeren.

Enkele praktische tips voor het kiezen van de juiste broedstoof voor uw laboratorium of productie omgeving kunt u vinden in onze blog door op onderstaande knop te klikken.
Broedstoof laboratorium
Incubator voor het laboratorium Incubator van Bronson
De Bronson incubatoren voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn voorzien van een uniek intern lucht circulatiesysteem (ILS). De incubatoren van Bronson zijn derhalve ideaal voor microbiologische laboratoria in ziekenhuizen of bijvoorbeeld in de farmacie. Een incubator van Bronson kenmerkt zich door een hoge temperatuur stabiliteit en snelle hersteltijden na het openen van de deur. Indien wenselijk kunnen de incubatoren verwerkt worden in een robuuste stovenwand. In zijn assortiment heeft Bronson naast incubatoren ook koel-broedstoven, koelkasten en vriezers specifiek ontwikkeld voor het laboratorium.

Voor specifieke toepassingen is Bronson in staat om een incubator volledig op maat te ontwikkelen en produceren. Dit alles gebeurt in hun eigen productie faciliteit te Zaltbommel. Naast het produceren apparatuur kan Bronson u ook helpen met het periodiek onderhoud aan uw klimaatapparatuur.

WELKE INCUBATOR PAST HET BEST BIJ UW BEDRIJF?
Indien u vragen heeft omtrent de mogelijkheden van de Bronson incubatoren kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan via info@labwinkel.nl of 0418-760319. Indien wenselijk kan een van onze buitendienst medewerkers bij u langs komen om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom te Zaltbommel waar u de apparatuur direct kan bezichtigen.
Laboratorium broedstoof
Klantenservice
Klantenservice
Hulp nodig met uw bestelling? We kijken graag even met u mee.
  • Gratis verzending (NL) vanaf €450,-
  • Groot aanbod
  • Snelle levering
  • Maatwerk mogelijk