• Gratis verzending vanaf €450,-
  • Groot aanbod
  • Snelle levering
  • Maatwerk mogelijk

Laboratorium vriezers

Veilige opslag van uw materiaal in een laboratorium vriezer

Labwinkel biedt hoogwaardige merken laboratorium vriezers aan van Bronson, Liebherr, Gram en Medifridge. Al deze laboratorium vriezers zijn geschikt voor het professioneel bewaren van producten zoals petrischalen, voedselmonsters en media. Een laboratorium vriezer kenmerkt zich door brede inzetbaarheid, snelle hersteltijden na deuropening en hoge stabiliteit in temperatuur. Een gedeelte van de vriezers is ATEX gecertificeerd. Alle modellen hebben een breed scala aan mogelijkheden qua interieur zoals bijvoorbeeld lades, plateaus, draadroosters. Het merendeel is uitgerust met een doorvoer voor een externe temperatuur sensor en bijvoorbeeld deur en temperatuur alarmeringen.

Onderstaand ziet u laboratorium vriezers binnen het assortiment van Labwinkel. Klik op één van de modellen voor meer specificaties, foto's en opties.

Laboratorium vrieskasten

Laboratorium vriezer 

Labwinkel biedt laboratorium vriezers aan in diverse maten. Dit varieert tussen een tafelmodel variant tot een grote variant met dubbele deur. Een laboratorium vriezer heeft veelal diverse alarmeringsmogelijkheden. Denk hierbij aan een hoog/laag temperatuur alarm en bijvoorbeeld een open deur alarm. Daarnaast zijn ze veelal uitgerust met een potentiaal vrij contact welke aan te sluiten is op uw temperatuur registratie systeem (TRS).
 

Laboratorium vriezer met automatische ontdooiing

Om de werking van de vriezer te garanderen moet hij ijs vrij blijven. Daarom zijn veel labotorium vriezers binnen ons assortiment uitgerust met automatische ontdooiing. Al de lab vriezers voldoen ook aan de hoogste eisen op het gebied van geluidsniveau en energieverbruik. Als u meer informatie of levertijden willen ontvangen over een van de laboratorium vriezers neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via 0418 - 760 319 of het contactformulier.
Klantenservice
Klantenservice
Hulp nodig met uw bestelling? We kijken graag even met u mee.
  • Gratis verzending vanaf €450,-
  • Groot aanbod
  • Snelle levering
  • Maatwerk mogelijk