• Gratis verzending (NL) vanaf €450,-
  • Groot aanbod
  • Snelle levering
  • Maatwerk mogelijk

Bakkerij koelkasten

Onderstaand ziet u het assortiment bakkerij koelkasten van Labwinkel. Klik op één van de producten voor meer specificaties, foto's en opties. De bakkerij koelkasten houden rekening met de gebruikte plateaus van een bakker en/of patissier. Afhankelijk van het type welke u kiest is het interieur 60 x 80 cm of 40 x 60 cm. Dit zorgt ervoor dat uw bakplaten rechtstreeks in de geleiders van de bakkerij koelkast geschoven kunnen worden. Deze kasten zijn ideaal voor het terugkoelen of ontdooien van uw delicate producten. 
 

Bakkerij koelkasten

Bakkerij koelkast

De actieve ventilator zorgt voor een goede luchtgeleiding en derhalve een stabiele temperatuur in de kast. Het roestvrijstalen interieur is speciaal ontworpen voor het inschuiven van bakplaten. Op de verstelbare L-vormige draagrails kunnen afhankelijk van het model bakplaten van 600 x 400 mm en 600 x 800 mm worden geplaatst. Een speciaal luchtkanaal zorgt ervoor dat de koude lucht niet direct op de delicate producten wordt geblazen.
 

Bakkerij koelkast met Snelle afkoeling

Zowel de achterwand- als lamellenverdamper zijn ontwikkeld met de grootst mogelijke afmetingen. Dit betekent dat er een grote oppervlakte voor de afvoer van warme lucht beschikbaar is. Dit leidt tot betere koelprestaties en dus een snellere afkoeling van het interieur. Zeer efficiënte ventilatoren zorgen er voor dat verse producten snel worden gekoeld en dat de temperatuur overal in het interieur gelijk is.
 

Hoge kwaliteit bakkerij koelkast

Onze koel en vrieskasten voorkomen ongewenst uitdrogen van de bakproducten dankzij een indirecte luchtstroom van het luchtverdelingssysteem. Onze koeltechnologie is ontwikkeld om ongewenst verlies van kwaliteit van uw producten te voorkomen, zoals het uitdrogen van deeg een taarten.

Als u meer informatie of levertijden willen ontvangen over een van de koelkasten neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via 0418 - 760 319 of het contactformulier.
Klantenservice
Klantenservice
Hulp nodig met uw bestelling? We kijken graag even met u mee.
  • Gratis verzending (NL) vanaf €450,-
  • Groot aanbod
  • Snelle levering
  • Maatwerk mogelijk