• Gratis verzending (NL) vanaf €450,-
  • Groot aanbod
  • Snelle levering
  • Maatwerk mogelijk

Meer informatie?

Neem contact op met ons
Neem contact met ons op

Gram koel en vries apparatuur

Gram Koelkast 

Al decennia lang zijn Gram koelkasten een begrip in de markt van professionele koeling. Dit danken zij aan zeer hoge betrouwbaarheid, voortdurende innovatie en stabiele producten. Op deze pagina treft u alle Gram Bioline koelkasten en accessoires binnen het Labwinkel assortiment.
 

Over Gram BioLine

Gram BioLine is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige koel- en vriesapparatuur voor biowetenschappelijke toepassingen zoals laboratoria, ziekenhuizen, farmaceutische- en industriële toepassingen. Alle producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Denemarken.
 

Gebruiksvriendelijk, duurzaam en innovatief 

Naast gebruiksvriendelijkheid is de Gram koelkast ontworpen met veel aandacht voor duurzaamheid zoals energie efficiëntie, gebruiks- en milieuvriendelijkheid. Gram houdt zich verder bezig met innovaties en verbeteringen op het gebeid van koelapparatuur. Dit doen ze door het aanbieden van een veelzijdigheid aan opties en mogelijkheden met Gram koelkasten die het opbergen van producten vereenvoudigd en veilig(er) maakt. Het leveringsprogramma van Gram omvat o.a. medicijnkoelkasten, laboratoriumkoelkasten en tafelmodelkoelkasten die allemaal uitvoerbaar zijn met uiteenlopende opties zoals verschillende soorten draadroosters, lades en draadmanden.

Gram Bioline Laboratorium koelkasten en vriezers van de hoogste kwaliteit
In 2006 is de Gram Bioline ontwikkeld door Gram Commercial. Zij zijn al decennia een gevestigde naam in de markt van professionele koeling. Kenmerken zijn onder andere de hoge betrouwbaarheid en stabiliteit van de producten. Bij Gram Bioline willen ze constant de hoogste kwaliteit koel- en vrieskasten blijven produceren in de markt. Deze kwaliteit houdt echter niet op bij het product zelf, het gehele proces en de organisatie moeten hierop aansluiten. Gram heeft diverse kwaliteitscertificaten behaald welke dit waarborgen, waaronder ISO 14001. Daarnaast luisteren zij goed naar hun klanten om zo aan alle wensen en eisen vanuit de markt te blijven voldoen. Lees meer over Gram Bioline op hun eigen website door op onderstaande knop te drukken.
Gram Koelkast
Gram koelkast vervangingsonderdelen
Hoewel de storingsgevoeligheid en daarmee de downtime voor de Gram koelkasten relatief laag is blijft de beschikbaarheid van/over vervangingsonderdelen belangrijk om rekening mee te houden. Dankzij een voorraad van de meest gangbare vervangingsonderdelen voor de diverse type koelkasten van Gram, in combinatie met een snelle levering vanuit de fabrikant, is Labwinkel in staat storingen snel en adequaat op te lossen.

UPGRADE UW KOELING

Door te beschikken over een eigen technische dienst kunt u naast service en onderhoud ook achteraf uw Gram koelkast nog een upgrade geven door bijvoorbeeld een Gram geluidsreductie kit of een- DIN 58345 kit zodat uw koelkast geschikt gemaakt kan worden voor het bewaren van bijv. medicijnen.

MEER WETEN OVER GRAM KOELKASTEN?

Komt u er niet helemaal uit en behoeft u advies of meer informatie over Gram Bioline koelkasten? Neem dan contact op met de klantenservice van Labwinkel. Onze ervaren specialisten op het gebied van professionele koeling helpen u graag verder.
gram koelkast
Klantenservice
Klantenservice
Hulp nodig met uw bestelling? We kijken graag even met u mee.
  • Gratis verzending (NL) vanaf €450,-
  • Groot aanbod
  • Snelle levering
  • Maatwerk mogelijk