• Gratis verzending (NL) vanaf €450,-
  • Groot aanbod
  • Snelle levering
  • Maatwerk mogelijk

Labshop

Labshop

Dé Online Labshop

Labwinkel.nl is uitgegroeid tot dé online labshop in Nederland. Labwinkel is specialist op het gebied van kwaliteitsapparatuur voor laboratoria. In deze blog willen wij u wat meer vertellen over het ontstaan en de achtergrond van de labshop.
 

Het idee voor een Labshop

In 2019 kwam gedurende een bespreking de eerste keer het idee op voor een laboratorium webwinkel; een labshop. Eén van de directeuren van Bronson Incubator Services, Arno Wouters, zag hierin een verlengstuk van de werkzaamheden. Bronson is al jaren een gevestigde naam in de laboratorium wereld op het gebied van klimaatapparatuur, flowkasten en service en onderhoud hieraan. Kort naar de betreffende bespreking zijn de gesprekken gestart met diverse IT bedrijven welke het platform achter de labshop zou ondersteunen. Dit resulteerde uiteindelijk in de live-gang van www.labwinkel.nl op 8 april 2020!
 

Keuze voor producten

Ja, we gaan een labshop beginnen, maar wat moet er allemaal op? Sommige producten, zoals de eigen apparatuur van Bronson, waren niet meer als logisch. Echter willen we een breed bereik hebben met de nieuwe labshop. Het zoeken naar aanvulling is zo begonnen. Uiteindelijk hebben we Labwinkel gevuld met vele sterke merken, denk hierbij onder andere aan: Deze merken staan allen bekend voor hun kwalitatief hoogwaardige producten met goede service. Hetgeen Bronson ook nastreeft met zijn eigen bedrijfsvoering. Naast het mogen leveren van deze producten willen wij met onze labshop ook een stapje verder gaan. We willen ook service kunnen verlenen aan de producten bij bijvoorbeeld een storing. Hierover leest u meer in de volgende alinea.
 

Service verlenen vanuit onze Labshop

Service is van essentieel belang binnen de laboratorium wereld. Het was derhalve evident dat wij niet enkel een zogenaamde “dozenschuiver” wilde zijn. De klant moet ons ook kunnen bellen bij vragen over de apparatuur en bijvoorbeeld een storing. Met Bronson heeft Labwinkel natuurlijk de ideale service partner. Bronson heeft eigen koel- en elektromonteurs in dienst en een eigen gereedschap- en wagenpark. Voor de nieuwe merken in de labshop zijn trainingen gevolgd om ook hier een gedegen service partner voor te kunnen en mogen zijn. Ook zijn wij alle werkdagen telefonisch bereikbaar.
 

Labwinkel.nl – de complete Labshop

Een goed product met achterliggende service tegen een aantrekkelijke prijs? Dat kan via www.labwinkel.nl, de complete online Labshop. Mocht u meer informatie of uitleg willen over Labwinkel en/of de producten dan kunt u altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier of 0418-760319.
 
Klantenservice
Klantenservice
Hulp nodig met uw bestelling? We kijken graag even met u mee.
  • Gratis verzending (NL) vanaf €450,-
  • Groot aanbod
  • Snelle levering
  • Maatwerk mogelijk